Tegeldragers  van granulaat rubber.

Deze tegeldragers worden gebruikt als een soort ondergrond voor terrassen, patio's, dakterrassen en andere buitenruimtes waar tegels worden gelegd.
Ze worden onder de tegels geplaatst om verschillende voordelen te bieden, waaronder:

    Waterafvoer: Tegeldragers met een honingraatstructuur van granulaat rubber zorgen voor een ruimte onder de tegels waardoor water kan weglopen. Dit voorkomt waterophoping en bevordert een goede afwatering, waardoor het terras of de patio langer mooi blijft en de levensduur van de tegels wordt verlengd.

    Nivellering: De tegeldragers helpen om de tegels op een gelijkmatig niveau te houden, zelfs op oneffen ondergronden. Dit zorgt voor een mooi en vlak oppervlak zonder hobbels of oneffenheden.

    Demping van geluid en trillingen: Granulaat rubber heeft natuurlijke dempende eigenschappen, waardoor het geluid en trillingen kan verminderen die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld het lopen op de tegels.

    Isolatie: Granulaat rubber kan ook een zekere mate van thermische isolatie bieden, waardoor de warmteoverdracht van het terras naar de onderliggende structuur wordt verminderd.

Over het algemeen dragen tegeldragers van granulaat rubber bij aan een duurzaam, stabiel en comfortabel oppervlak voor buitentoepassingen met tegels. Ze zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en het vermogen om verschillende problemen aan te pakken die zich kunnen voordoen bij het leggen van tegels in buitenomgevingen.

Regupol is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige rubbergranulaten en rubberproducten voor verschillende toepassingen, waaronder sportvloeren, geluidsisolatie, trillingsdemping en bouwmaterialen.
Regupol biedt een breed scala aan granulaat rubberproducten, zoals geluidsisolerende onderlagen voor vloeren, trillingsdempende onderlagen voor machines, tegeldragers voor terrassen en balkons, en nog veel meer.
Het merk staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve oplossingen voor diverse bouw- en constructietoepassingen.
Door de jaren heen heeft Regupol een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van granulaat rubberproducten en wordt het wereldwijd gebruikt in verschillende projecten, variërend van woningbouw tot commerciële en industriële constructies.

Granulaat op rol in strippen van Regupol een product van Regupol dat wordt gebruikt voor geluidsisolatie en trillingsdemping. Deze strippen bestaan ​​uit rollen van granulaat rubber, ook wel bekend als Regupol granulaat, die op maat kunnen worden gesneden en gebruikt worden als isolatiemateriaal.
Dergelijke strippen van granulaat rubber worden vaak toegepast als geluidsisolerende of trillingsdempende onderlagen tussen vloeren en andere bouwelementen om geluidsoverdracht te verminderen en trillingen te absorberen.
Ze zijn flexibel en veerkrachtig, waardoor ze zich aanpassen aan oneffenheden in de ondergrond en een effectieve demping bieden.
Deze rollen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zoals onder vloeren, tussen wanden, of als afdichting rond buizen en leidingen en bestrating om geluidsoverdracht te verminderen.
Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende diktes en dichtheden, afhankelijk van de specifieke geluidsisolatie- of trillingsdempingseisen van een project.